Wie

 

Chef Beeld is Geertje van Achterberg, Rotterdams fotograaf en ontwerper, gespecialiseerd in event- en productfotografie, grafisch en interactie ontwerp. Ik werk aan het optimaliseren van visuele storytelling in de breedste zin van het woord.

Als beeldmaker geloof ik in een gestructureerde voorbereiding. Brainstormen is soms leuk, maar ook een creatief proces kan niet zonder procesmanagement. Ik richt mij graag op het hele proces, van het formuleren van een probleemstelling tot het creëren van een doeltreffend eindproduct (en alles, alles, alles daartussenin).

Ik ben sociaal, doelgericht en ontzettend nieuwsgierig. Ik deed iets met bedrijfskunde en met muziek. Studeerde grafische vormgeving aan de Willem de Kooning academie en specialiseerde me in gamification en service design. Leerde mezelf fotograferen en werkte jarenlang in de horeca en evenementenbranche, waar ik het belang leerde van hard werken, improviseren en luisteren naar de behoefte van je gast. Of, wanneer het over het vertellen van een visueel verhaal gaat: weten wie je publiek is en hoe je met ze communiceert.

Benieuwd of ik u van dienst kan zijn? Laten we afspreken!

 

Privacyverklaring

 

Contact

Naam *
Naam

Opdrachtgevers