Wie

 

Chef Beeld is Geertje van Achterberg, Rotterdams beeldmaker, gespecialiseerd in grafisch ontwerp, fotografie en conceptontwikkeling.

Ik geloof in een gestructureerde aanpak. Brainstormen is soms leuk, maar ook een creatief proces kan niet zonder procesmanagement

Dit vinden mensen waarmee ik werk ervan. Zelf vind ik het vooral belangrijk om bezig te zijn met een project waarvan ik zeker weet dat het van toegevoegde waarde is voor zowel initiator als eindgebruiker.

Ik ben empatisch, doelgericht en ontzettend nieuwsgierig. Ik deed iets met bedrijfskunde, werkte jarenlang in de evenementenbranche, ben opgeleid als grafisch ontwerper en volgde specialisaties in service design en conceptontwikkeling. 

Wat

Nieuwsgierig waar Chef Beeld u mee kan helpen?

Het verzorgen van diverse visuele uitingen voor de indentiteit van uw campagne, boekuitgave, project, visie, dienst of event.

Kortom: u kunt bij Chef Beeld terecht met alle vragen en verzoeken omtrent grafisch ontwerp en fotografie.

Heeft u de vraag echter niet helemaal duidelijk voor ogen? Vrees niet! Chef Beeld heeft de beste technieken in huis om elke vraagstelling of behoefte boven tafel te krijgen. In een kennismakingsgesprek stellen we vast welke manier het beste bij de doelstelling past.

Ziet u graag dat u en/of uw organisatie dit op eigen kracht boven tafel haalt, maar weet u niet zo goed hoe? Dan is een training conceptontwikkeling wellicht een goede oplossing. Prettige handzame technieken stellen u in staat zelf een heldere visie en plan van aanpak te creëren. 

Benieuwd of ik u van dienst kan zijn? Laten we afspreken!

 

Naam *
Naam